Saksild Strand

Saksild Strand – Poolsommerhus Saksild strand – Udlejes

Poolsommerhus med spa og sauna udlejes privat.

Se mere og book KLIK HER

Saksild Strand hører til Østkystens absolut bedste. Odderkysten og Saksild Strand er en uopdaget perle hvor man det meste af året har den næsten for sig selv. Meget børnevenlig sandstrand, hvor der hverken er store bølger eller understrøm at bekymre sig om. Her summer det af liv og aktiviteter i højsæsonen. Udenfor sæsonen opleves fred og ro med kilometervis af sandstrand og kun ganske få mennesker. En lise for sjælen. Især maj og april er velegnet for dem der søger naturen.

Blå Flag-status samt god adgang for kørestolsbrugere.

Hele sommeren står trænede livreddere klar til at træde til på Saksild Strand, hvis badegæsterne er i fare. De hjælper med alt fra bistik og hedeslag til redning i vandet. Se efter det rød- og hvidstribede livreddertårn.

Husk: Selv om livredderne holder et vågent øje med gæsterne, bør forældre aldrig lade deres børn ude af syne.

Når den friske havluft har skærpet appetitten er der flere muligheder for et let måltid eller du kan nyde et måltid i hyggelige omgivelser på Restaurant Bondehuset. Besøg også Vaffelhuset og smag de gode is.

Stranden strækker i sydlig retning fra Saksild strand mod Hou lystbådehavn, med over 10 km sand, sand og atter sand. En flot og frisk gåtur. Hvor der er masser af mulighed for et forfriskende bad, for kystfiskeri eller bare for at lade tankerne flyve.
Mod nord strækker stranden sig 17 km mod Århus og Marselisborg lystbådehavn/Århus havn. Stranden er her en kombination af sandstrand og stenstrand med en langt overvejende del som sandstrand. En virkelig frisk travetur for naturelskeren. Er ambitionerne lidt mindre er traveturen langs stranden mod nord til Norsminde fiskeleje på “kun” 6 km. Så skal man selvfølgelig hjem igen eller hentes. God tur.

Nedenfor en beskrivelse af Odderkystens strande.

Saksild Strand: Lækkert hvidt sand med det klareste vand og den lækreste sandbund. Mulighed for at købe is, pølser, burger etc. samt Retaurent Bondehuset.

Rude strand: Lækkert hvidt sand med det klareste vand og den lækreste sandbund.

Ajstrup Strand: Sand og stenstrand i kombination.

Dyngby Strand:  Sand og stenstrand i kombination.