Poolhus

Poolhus udlejes ved Saksild Strand, Odderkysten. Poolhus på Østjyllands bedste badestrand. Odderkysten med poolhus i særklasse.
Dette poolhus udlejes privat og billigt. Poolhuset ligger kun 170 meter fra stranden og kun 25 kilometer fra Århus.
Saksild strand er meget børnevenlig og en uopdaget perle. Poolhuset fremstår nyt og lækkert, bygget i 2013. Poolhuset har desuden svømmetræner, spa, sauna og aktivitetsrum.

Aktivitetsrummet i poolhuset har billard, bordtennis, bordfodbold, dart og playstation. Poolhuset er til 14 personer. Poolhuset har 5 værelser og en dejlig stor hems. På den store grund er der gynger, sandkasse og trampolin. Et poolhus ud over det sædvanlige.

Et poolsommerhus er et sikkert hit blandt familiens yngste

Særligt børnene plejer at elske poolen og de kan plaske rundt i flere timer ad gangen. I poolrummet findes en rutsjebane samt modstrømsanlæg, så man kan tage sig en rutsje- eller svømmetur.

I kan hoppe i poolen, når I ankommer

Poolen har en konstant temperatur mellem på 28 grader, så den er klar til brug allerede når I ankommer til poolhuset.

Udlejning af poolhuse – også på weekendbasis

Hos os har du mulighed for at leje poolhuset for en weekend i lavsæsonen samt i udvalgte uger i for- og efteråret. Du kan bestille din poolhus weekend i så god tid i forvejen, du har lyst til. Her kan du se mere om weekend ophold i poolhus

Som noget nyt kan du leje poolhuset mandag til torsdag i udvalgte uger i november, december, januar og februar. Tag fire forrygende og intense dage i poolhus for hele familien til 45,- pr. person pr. dag. Se mere her.

Poolhus til enhver lejlighed og hele året. Poolhus til 14 personer.