Billeder

Se billeder og book KLIK HER

Poolhus til 14 personer.
Poolhus Østjylland. Poolhus nær Århus.

Poolhus i Saksild nær Århus. Hus nr.302. Lej sommerhus her poolområde

Poolhus med spa og aktivitetsrum. Poolhus 170 m fra strand.

Oplevelser for alle i poolhus. Se billeder af poolsommerhus nedenfor.

Se billeder og book KLIK HER

I dette poolsommerhus er der mulighed for masser af hygge og afslapning. Poolsommerhuset er beliggende i Østjylland. Saksild Strand på Odder kysten kun 8 km fra Odder by. Poolsommerhuset er det eneste af sin art i et meget stort område fra Ebeltoft til Juelsminde. Poolsommerhuse fra Skanlux er populære, dette poolsommerhus kun 20 km fra Århus er ingen undtagelse. Poolhuset er  et nyt kvalitets hus, færdigbygget i 2013, men pool, spa, sauna og aktivitetsrum. Huset og poolen er opvarmet med jordvarme, derfor er der lave forbrugspriser i dette poolhus. Brug dette poolsommerhus som base for udflugter i hele Østjylland og Århus by. paper writer service Poolsommerhuset er og så en god mulighed hvis man gerne vil kombinerer sine ferie med ø liv eller ø udflugter. Der er kort køre afstand hvis man vil til Samsø, Tunø, Endelave eller Alrø.

Poolsommerhuse

Poolsommerhuse er luksus og velvære for hele familien. Til den der gerne vil slappe ved poolen eller i spabadet. Til den der elsker spil og sport med poolbord, bordtennis, dart  eller playstation.
Poolsommerhuset er beliggende kun 170 meter fra vandet og er derfor ideelt for den der elsker ture langs stranden eller et friskt bad. Sommeren er fuld af liv og leben, grillen, restauranten, og brødhuset trækker mange turister til i sommerferien. Med kun 25 kilometer til Århus er huset ideelt for udflugter i det østjyske og Århus området. Der er heller ikke langt til Mols med dets mange muligheder. Er man samlet mange i dette poolsommerhus er rumfordelingen ideel således at man altid kan finde et roligt hjørne eller rum at trække sig tilbage i. Her kan man læse en bog eller en avis eller bare nøde aktiviteten i huset.