Privat udlejning Poolsommerhus

Privat udlejning Poolsommerhus

Privat udlejning poolsommerhus. Poolsommerhus udlejes privat. Poolsommerhus udlejes ved Saksild Strand. Privat udlejning Poolhus

Se tilbud KLIK HER

Privat udlejning poolsommerhus ved Saksild Strand. Poolsommerhuset udlejes privat i udvalgte uger. Privat udlejning poolsommerhuse giver de bedste priser og den største fleksibilitet for lejere. Ejeren af poolsommerhuset er selv med ved udlejningen af poolsommerhuset. Privat udlejning af poolsommerhus giver mulighed for større fleksibilitet i forhold til ankomst og afrejse samt bedre service under ferien. Dette privat udlejet poolsommerhus har jordvarme. Derfor er poolen altid 27 – 28 grader varm og huset er lunt og dejligt ved ankomst. Forbruget i lejeperioden er meget fordelagtigt ift. el varme og oliefyr. Poolsommerhuset er luksus ud over det sædvanlige og med kun 170 meter til stranden er der mulighed for mange strand og vand aktiviteter. Privat udlejning Poolsommerhus og spar penge. Privat udlejning Poolhus kontakt Lasse på 61 10 85 74.

privat udlejning poolhus

Privat udlejning poolsommerhus med spa, sauna og aktivitetsrum

Dette poolsommerhus har alt hvad man kan forvente af en luksus ferie. Poolområde med spa, sauna, og vanrutsjebane samt sidde område med stole og bord. Desuden har poolen svømmetræner.
Aktivitetsrummet i poolsommerhuset har billard, bordtennis, bordfodbold, dart, playstation, musik anlæg samt fjernsyn. Poolsommerhuset har stor og dejlig sydvendt terrasse med læ kroge, grill, solsenge, borde og stole samt delvis overdækning og læ mur. Fra poolhusets køkken alrum  er der udsigt til haven med trampolin, gyngestativ og sandkasse. Grunden er på næsten 1300 m2 og beplantet med naturlig sommerhus beplantning. Fra poolhuset er der udsigt over åbne marker samt skov og eng. Området omkring poolhuset er desuden i en fantastisk udstykning med gode store grønne fri arealer og en snoet bæk. Privat udlejning Poolsommerhus er en fleksibel og billig måde at leje på.

[metaslider id=102]

 

leje sommerhus østjylland. Udlejningshus med pool, spa, sauna og aktivitetsrum i bedste materialer og med god beliggendehed 20 km fra Århus og 170 m til Østjyllands bedste badestrand. Udlejes privat.
Leje sommerhus. Stort, lækkert og nyt luksussommerhus udlejes. Huset er på 204 m2 til 14 personer.
Poolhus med masser af luft og lys ved Saksild Strand. Velegnet for op til 14 personer. Luksus og velvære for hele familien eller for venner, bekendte og firmaet. udlejes på uge eller dags basis.
Poolområde med spa, sauna og vandrutschebane derudover stole og bord til hyggestund. Poolen har svømmetræner. Spa med lys og justerbar massage dyser.
Aktiviteter for hele familien i dette rummelige og lyse luksussommerhus ved Saksild Strand, Østjylland.
Aktivitetsrum med fjernsyn, TV, playstation, billard, bordtennis, dart og bordfodbold. Aktiviteter for hele familien.
Stort, lækkert og velholdt luksussommerhus med gå afstand til Saksild Strand. En af Østjyllands bedste og mest børnevenlige strande.
Velindrettet og veldisponeret luksussommerhus på ca. 200 m2. Lyse og venlige omgivelser ved Saksild Strand.
Hems med 4 sovepladser, 4 fat boys sækkestole, skabe og skærm til spil på playstation eller dvd afspilning
Hems med 4 sovepladser, 4 fat boys sækkestole, skabe og skærm til spil på playstation eller dvd afspilning
Sauna i poolområde.
Sauna i poolområde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *