Poolsommerhus Østjylland

Poolsommerhus Østjylland

Poolsommerhus Østjylland udlejes privat. Poolsommerhus med spa, sauna, aktivitetsrum ved Østjyllands bedste strand og badestrand. Østjyllands bedste badestrand kun 20 km fra Århus. Saksild Strand Østjylland.

Bedste poolsommerhus Østjylland med privat udlejning. Østjylland er børnevenlige strande.  Poolsommerhus Østjylland byder på mange udflugts muligheder og med Århus kun 20 km fra Poolsommerhus Østjylland  er der mulighed for storbyliv og kultur. Poolsommerhus Østjylland er ved Saksild Strand i Østjylland er delvist privat udlejet. Ønsker du at spare penge, så lej Poolsommerhus Østjylland privat og oplev Østjyllands bedste Strand. Poolsommerhus Østjylland ligger kun 170 m fra stranden. Privat udlejning af Poolsommerhus Østjylland giver mange fordele. Ring og hør nærmere 61 10 85 74.

poolsommerhus Østjylland

Østjylland er med Århus som handels og kulturcentrum et område der bør opleves. Århus og Østjylland byder på attraktioner for både voksne, teenagere, unge og børn. KLIK HER for at se mere.
Med udgangs i poolsommerhuset ved Saksild Strand når man de fleste attraktioner indenfor en god times kørsel. Se tilbud på poolsommerhuset KLIK HER. Saksild Strand i Østjylland, med Odder by som største by i Odder kommune, byder på gode badestrande, havne miljøer, gårdbutikker, by liv, kultur, frisk luft og natur. Læs mere om Odder by i Østjylland KLIK HER.

Saksild Strand er ganske enkelt en uopdaget perle i Østjylland og med kun et rigtigt Poolsommerhus Østjylland i området er stranden næsten øde udenfor sæsonen. Man møder enkelte mennesker med hund, er par islandske heste eller små grupper, typisk familier der går langs Stranden. Med Saksild Strand som udgangspunkt er stranden blands Østjyllands længste badestrande fra Hou havn og færgeleje til det lille idylliske fiskeleje i Norsminde er der over 15 km strand, hvoraf det meste er hvidt sand og klart badevand. Se mere om Saksild Strand Østjylland KLIK HER.

Se flere billeder af Poolsommerhus Østjylland KLIK HER.

[metaslider id=390]

Luksus Poolsommerhus Østjylland med plads til hele familien
I vores luksuspoolhus er der plads til forkælelse for hele familien, og uanset vejret er det altid badetid. I dette hus er der plads til hele familien inkl onkler og tanter og fætre og kusiner, eller flere familier, der ønsker at holde ferie sammen. Dette luksuspoolhus har plads til mere end 14 personer.

Plads til alle
Uanset om ferien skal holdes sammen med familien eller om I er flere venner, der holder ferie sammen, vil I finde at dette sommerhus passer til jeres behov. I et luksussommerhus er der mange soveværelser, flere badeværelser og et stort køkken, så der kan laves mad til hele banden. Og så er det rart med lidt ekstra plads, når man er så mange afsted.

Afslapning på businessclass
I poolafdelingen finder I både pool, spabad, vand rutsjebane, sauna og svømmetræner. Det giver plads til at børnene kan lege i poolen, mens de voksne velfortjent hopper i spabadet efter frisk gåtur ved stranden.

I Østjylland findes smukke bakkede landskaber med vidtstrakte marker, dejlige børnevenlige strande, seværdigheder og attraktioner. Med andre ord, Østjylland har alt, hvad I behøver til en dejlig ferie for hele familien. Besøg f.eks. Mols Bjerge, Djurs Sommerland, Aarhus, den hyggelige by Ebeltoft, der om sommeren emmer af feriestemning eller Saksild, der efter sigende har Østjyllands bedste badestrand.

 

Poolsommerhus med spa, sauna og aktivitetsrum og udlejes privat. Leje af poolsommerhus af privat.
Stort, lækkert og nyt poolsommerhus udlejes. Huset er på 204 m2 til 14 personer. Pool, spa, sauna og aktivitetsrum. Kun 170 meter til bedste og børnevenlig strand.
Poolhus med masser af luft og lys ved Saksild Strand. Velegnet for op til 14 personer. Luksus og velvære for hele familien eller for venner, bekendte og firmaet. udlejes på uge eller dags basis.
Poolområde med spa, sauna og vandrutschebane derudover stole og bord til hyggestund. Poolen har svømmetræner. Spa med lys og justerbar massage dyser.
Aktiviteter for hele familien i dette rummelige og lyse luksussommerhus ved Saksild Strand, Østjylland.
Aktivitetsrum med fjernsyn, TV, playstation, billard, bordtennis, dart og bordfodbold. Aktiviteter for hele familien.
Stort, lækkert og velholdt luksussommerhus med gå afstand til Saksild Strand. En af Østjyllands bedste og mest børnevenlige strande.
Velindrettet og veldisponeret luksussommerhus på ca. 200 m2. Lyse og venlige omgivelser ved Saksild Strand.
Poolhuset til udlejning har en perfekt placering hvis men ønsker en god og stille badestrand. Langs stranden er der 17 km til Århus by.
Stranden strækker sig i nordlig retning med 17 kilometer til Århus. En sommerdag med masser af plads.
Næsten uafbrudt sandstrand fra Saksild strand til Hou havn. Fra udlejningshuset er der kun få meter til stranden.
Stranden strækker sig i sydlig retning med 8 kilometer til Hou Havn. Turen er bare sand, sand og atter sand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *