Ledige uger Poolsommerhus med spa og aktivitetsrum få meter fra stranden. Luksus & Velvære for op til 14 personer.

  • Poolhus med masser af luft og lys ved Saksild Strand. Velegnet for op til 14 personer. Luksus og velvære for hele familien eller for venner, bekendte og firmaet. udlejes på uge eller dags basis.
    Poolområde med spa, sauna og vandrutschebane derudover stole og bord til hyggestund. Poolen har svømmetræner. Spa med lys og justerbar massage dyser.

Ledige uger poolsommerhus. Privat udlejning af poolsommerhus med spa og possible questions for impromptu speech aktivitetsrum ved Saksild Strand. Dette poolsommerhus er til leje gennem privat udlejning i begrænsede perioder. Bestil efter først til mølle princippet. Poolhuset er færdigbygget  i 2013. Et rigtigt poolhus for hele familien eller firmaet.

Huset kan lejes gennem Dancenter.dk hvor det har katalog nummer 40570 eller gennem Luksushhuse.dk hvor det katalog nummer 302

POOLSOMMERHUS

Dette poolsommerhus har spabad og  sauna samt aktivitetsrum, så der er god basis for en luksusoplevelse for hele national honor society essay familien. Poolsommerhus ophold er ofte i høj kurs hos både børn og voksne. Poolsommerhuset har bla. 2 fjernsyn med masser af kanaler, playstation med fjernsynsskærm, hems til de yngste, billard, bordtennis, bordfodbold, dart, svømmetræner, vandrutsjebane, 2 musik anlæg og musik i poolområdet, udendørs vask, gyngestativ, sandkasse, trampolin, grill etc.

Poolsommerhus

Poolsommerhus i Danmark er et populært valg for familier, venner eller firmaer, når der skal vælges ferieovernatning, weekendophold eller seminarer. Dette poolsommerhus er placeret tæt på Århus med mulighed for kunst, kultur, storbyliv eller for virksomheden der er placeret i eller omkring Århus og ønsker kort transporttid til kursus stedet. Et poolsommerhus er en billig måde at få et strejf af luksus, som der ikke er råd til i hverdagen. Poolsommerhus til ethvert formål.

Poolsommerhuset lejes hos en privat udlejer hvor der er penge at spare, sammenlignet med bureauleje. Og så får men en større fleksibilitet ved at leje poolsommerhus ved privat udlejer. Poolsommerhuset udlejes på uge basis, weekend basis, midtuge basis eller på dags basis.

Book Luksussommerhus i Søndervig se mere her:

http://www.luksus-sommerhus-vestkysten.dk