13 tanker om “Gæstebog”

 1. Fantastisk ophold i et af de bedst indrettede sommerhuse, vi har været i. Fantastisk pool og sauna og god og en dejlig afstressende atmosfære i hele huset. Vi helt sikkert igen.

  Med venlig hilsen Gunnar

 2. Først og fremmest tak for en dejlig uge i dette skønne skønne og meget luksuriøse sommerhus !
  Min familie og jeg havde en rigtig dejlig ferieuge i sommerhuset. Sommerhuset har virkelig en god beliggenhed – tæt på vandet og stranden, som i øvrigt er fantastisk, tæt på flere turistattraktioner, og kun 25 minutters kørsel fra Aarhus.
  Huset var stort og rummeligt og med plads til både voksen og børneafdeling. Derudover elskede ungerne det skønne pool område med både spa, sauna og vandrutchebane.
  Kan kun anbefale dette lækre luksussommerhus.

  Med venlig hilsen
  Peter og resten af familien

 3. Oppholdet på Saksild var en veldig hyggelig og positiv opplevelse. Huset var praktisk, med to soveromsavdelinger med egne bad. Vi reiste hele storfamilien samlet, og her var noe å holde på med for både store og små. Stort kjøleskap og stor frys var veldig bra, godt tilpasset mange gjester. Praktiske og fine møbler som var enkle å holde rene. Veldig hyggelig servicekonsulent som vi kunne kontakte under hele oppholdet. Huset manglet trampoline da vi kom, men dette ble ordnet allerede neste morgen, sammen med en deilig, hjemmelaget marsipan :-). Vi kommer gjerne igjen!!

 4. Dejlig forlænget weekend, med Børn børnebørn og min mor.
  Yngste 5 år ældste 85. Selv jeg var i poolen.
  Der blev bagt småkager og klippet juleklip, som indgang til julemåneden.
  Huset fungerede perfekt. Det blev også til en gåtur ved stranden.
  hilsen Steen og familie

 5. Super lækkert sommerhus at kunne bruge tiden til at slappe af, hoppe i den lækre pool, det varme spa, nyde duften af hygge i huset og meget mere.
  Hilsen Christian

 6. Skønne dage i luksus. Gode ture langs stranden og masser af familiære aktiviteter i huset. En ferie vi ikke ville hjem fra:-)
  Lena

 7. Herlig uge med luksus. Sommeren var ikke alt for varm og solrig. Men huset og omgivelserne var en perfekt ramme om ferien.

 8. Saksild Strand er bare super lækker. Fantastisk uge i huset med masser af aktiviteter. Vi kommer helt sikkert tilbage.
  Det var bare luksus.

 9. Så lejede vi huset igen. Dennegang til 50 års fødselsdag med en uges ferie efterfølgende. Vi havde en forrygende fest og fantastisk sensommer vejr. Sommerhilsen Milles far.

 10. Dejlige Saksild Strand med gode bade muligheder. Med østenvind kan man høre havets brusen fra husets terasse og fra værelserne. Huset fungerer bare rigtigt godt og man fornemmer ikke at man er 14 personer. Janne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *