Forbrug SE HER!

Huset er ekstra isoleret og med jordvarme. Jordvarmen sørger for opvarmning af professional research paper writerspoolvandet og delvis opvarmning af vandet til Spa-badet. Derudover er det jordvarmen der leverer varme til gulvvarmen og det meste af det varme vand. Dette betyder et meget lavt forbrug. Samtidigt er jordvarmen en yderst effektiv varmekilde hele året og meget miljøvenlig.

Forbrugs eksempel:
Weekend leje november måned 17 personer fredag, lørdag og søndag. Forbrug 693,-
Uge leje marts måned 14 personer. Forbrug 1366,-

 

Leje sommerhus sammen med venner. Højt til loftet og rigtig sommerhus stemning. Det gør poolhuset til et rart sted at være også selvom man er mange i huset. Lej poolhuset og få en oplevelse for livet sammen med gode venner eller familie.

At leje sommerhus er godt. Prøv dette veldisponerede pool sommerhus tæt ved saksild strand. 	<a href=online paper writer Udlejning gennem Dancenter, Luksushuse eller direkte hos ejer.” width=”1200″ height=”400″ />

Leje sommerhus til familien. Poolhuset ved Saksild strand har alt hvad hjertet begærer af luksus. Huset er med med alle faciliteter og omgivelserne er afslappende, rolige og med masser af uspoleret natur. Udlejes på uge, weekend eller dagsbasis.