Dhe si ju do të shihni, ka një numër të menaxherëve të Premier Ligës që kanë lënë postet e tyre pas luajtur West Brom, duke përfshirë edhe dy ish-bosët Chelsea.

James Maddison (Leicester City) 21 Shanset krijuar – 48 9 . Dani Parejo (Valencia) 21 Shanset krijuar – 48 = 7. Lionel Messi (FC Barcelona) 21 Shanset krijuar – 49 = 7. Rodrigo De Paul (Udinese) 21 Shanset krijuar – 49 = 4. Eden Hazard (Chelsea) 21 Shanset krijuar – 52 = 4. Suso (AC Milan) 21 Shanset krijuar – 52 = 4. Willian (Chelsea) 21 Shanset e krijuara – 52 3. Memph është Depay (Olympique Lyonnais) 21 Shanset krijuar – 62 2. Alejandro Gomez (Atalanta) 21 Shanset krijuar – 64 1. Dimitri Payet (Marseille) 21 Shanset krijuar – 66
Chelsea kanë gëzuar sukses të madh në lojërat e tyre më të fundit kundër West Brom.

Blutë humbi të baggies 4-0 më parë këtë sezon, por në maj të 2017 një fitore 1-0 kundër tyre siguroi titullin e Premier League në sezonin e parë të menaxherit, Antonio Conte në krye. Atë natë të lavdishme për Chelsea duket një kujtesë shumë të largët tani si të dyja palët të përgatiten për të luajtur njëri-tjetrin në 12 shkurt. Læs mere Dhe si ju do të shihni, ka një numër të menaxherëve të Premier Ligës që kanë lënë postet e tyre pas luajtur West Brom, duke përfshirë edhe dy ish-bosët Chelsea.

Manage to pay for Review Document and buy Appropriate Consequence

There is absolutely no university student who has hardly ever wanted utilizing them. It can save you serious amounts of start getting extreme levels in the present day. What will you get from using our professional services? Leisure time every one college student seriously wants to be 100 % free and take note of specific pastimes.

After you place an order, our help and support power team will take you step-by-step through the complete strategy, you will always be modernized onto the development within your paper and our 24/7 backup supervisors are readily available any time you have a question concerning your document or our service providers. In advance of compensating a person to be able to write a research old fashioned paper, think about what exactly incorporated with the fee, you cannot assume all online websites offer up specialized studies paperwork consistent with your requirements. Læs mere Manage to pay for Review Document and buy Appropriate Consequence